Jövő ősszel nyit az Árkád Szegeden

A tervek szerint 2011 őszén nyit a szegedi Árkád; a háromszintes, 41 ezer négyzetméter alapterületű bevásárlóközpontban 130 üzlet működik majd – közölte Christoph Agustin, az építtető ECE Projektmanagement Budapest Kft. ügyvezetője kedden a csongrádi megyeszékhelyen.

Az igazgató beszámolt arról, hogy az ECE és a Westdeutsche Immobilienbank AG 74 millió eurós összegű építésfinanszírozási szerződést írt alá a 100 millió eurós teljes költséggel megvalósuló bevásárlóközpontra. Az Árkád Szeged ezzel Magyarország jelenleg legnagyobb külföldi tőkével finanszírozott építési projektjeinek egyike – írta az MTI.

Több mint egy évvel a nyitás előtt az üzletek felét már sikerült bérbe adni – mondta a szakember a létesítmény ünnepélyes alapkőletétele előtt tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette: a bérlők között olyan nagy nemzetközi divatmárkák is szerepelnek majd, amelyek jelenleg nem képviseltetik magukat Szegeden. A bevásárlóközpont megnyitása után ezer helybéli számára nyújt munkalehetőséget –tudatta Christoph Agustin.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.