Röviden

A Raiffeisen átvenné a görög bankok szerepét

A Raiffeisen International készen áll, hogy betöltse az űrt, amelyet görög bankok hagynának maguk után, ha úgy döntenének, hogy kivonulnak a balkáni piacokról. Több görög bank, köztük az EFG Eurobank, az Alpha Bank, a National Bank of Greece, és a Piraeus Bank komoly pozíciókat épített ki a balkáni országokban, így Bulgáriában és Romániában. A görög válság miatt egyre nő a nem fizető adósok száma Görögországban, ami arra késztetheti a bankokat, hogy kivonuljanak a balkáni országokból vagy visszafogják tevékenységüket. (MTI)

A tavalyinál is többen válthatnak biztosítót

Akár kétmillió autós is biztosítót válthat az idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban az Uniqa Biztosító várakozásai szerint. Úgy vélik, amiatt is felerősödik a váltási kedv, hogy a járművek besorolásának alapja megváltozott, a jövő évi biztosítások díjait nem a köbcentiben megadott hengerűrtartalom, hanem a motor kilowatt teljesítménye határozza meg. (MTI)

Vizsgálja Brown kiadásait Cameron

Kivizsgálja munkáspárti elődjének kiadási döntéseit az új brit konzervatív–liberális kormány, mert mint David Cameron miniszterelnök mondta, naponta találkozik a nagyon rossz kiadási döntésekkel. Például, hogy az előző kormány 1,5 milliárd fontot különített el tanácsadói szolgáltatások díjára. Cameron szerint a munkáspárti kormány olyan kiadási döntéseket hozott amilyeneket racionális kormányzat nem tett volna. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.