Pályamódosításra készül Kulka János

A Bors információi szerint amint a művész felépül, a zene felé fordul majd.    

A tervezgetés megalapozott, ugyanis minden esélye megvan a színésznek a gyógyulásra. Mint írtuk, Kulkát egy hónapja vitték kórházba agyi infarktussal. Az egészséges életmódot folytató művésznek egyébként néhány hónappal ezelőtt volt egy hasi műtétje, amelynek talán köze lehetett az infarktushoz. Kulka pár hete még nagyon rossz állapotban volt, de most már orvosai is jobb színben látják a színész jövőjét – írja a Bors.

Kulka János
Reviczky Zsolt / Népszabadság

Kulka pedig készül is: barátai, ismerősei szerint a színész fokozatosan abbahagyná a színészet és a filmezést, mert egy ideje úgy érzi, mindent eljátszott már a prózai szerepek között. A színésznek a Művészetek Palotájában önálló estje is volt.

És hogy mihez kezdene a színészet nélkül a Kossuth-díjas művész? Újra a zene felé fordulna. Két CD-je már megjelent ugyanis: az egyik 1994-ben, a másik pedig hat éve, 2010-ben. Kulka legszívesebben francia sanzonokat és dzsesszt énekel, de Dés László és Zorán is írt már neki számokat, valamint az opera sem áll távol tőle. És a feldolgozásokat is szereti:

 
A zenét egyébként főiskolai tanára, az egy hónapja elhunyt Cser Tímea hatására szerette meg. Bár saját bevallása szerint semmi tehetsége nem volt hozzá, a szigorú tanárnő munkamódszere meghozta gyümölcsét.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.