Magyar gyártású bűnözőink visszatérnek

Ősszel visszatérnek a képernyőre kedvenc magyar bűnözőink: folytatódik a magyar HBO saját gyártású sorozata, az Aranyélet. 

– Zajlanak az Aranyélet második évadának forgatási munkálatai, ősszel már biztosan láthatjuk a képernyőn az HBO és a közelmúlt egyik legsikeresebb magyar gyártású sorozatát még több váratlan fordulattal – tájékoztatta a sajtót Pinczés-Pressing Ádám, a magyar HBO sajtókapcsolati vezetője. 

Mint azt az első évad kapcsán megírtuk: a kiválóan sikerült sorozat főhőse egy lelkiismeretre ébredt bűnöző, akit Thuróczy Szabolcs alakít zseniálisan. Kiégett, fáradt, eddig nagylábon élt, de eljött az idő, hogy lehulljon róla a rossz fiú álarca a szó valóságos és átvitt értelmében: el akarja dobni magától a bűnözői lét attribútumait jelentő parókát és álbajuszt. Igazából lúzernek tűnik, aki röhejes pitiánerséggel próbált pénzt keresni, s akire autólopás közben képes rátelefonálni az anyukája. 

Pinczés-Pressing Ádám elmondása szerint az első évad végére a Miklósi család feje, Attila (a már említett Thuróczy Szabolcs) megízlelte a tisztességes élet fanyar ízét, miközben felesége, Janka (Ónodi Eszter) a könnyebb boldogulás reményében maga mögött hagyta a család romjait. A felhalmozott rossz döntésekért a gyerekek, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) is súlyos árat fizettek.

Hozzátette: az új évadban minden főbb szereplő visszatér, de már senki sem ugyanaz, mint volt a sorozat kezdetén. A készítők még több izgalmat, még több drámát ígérnek. A fordulatokban gazdag új évad legfontosabb kérdései, hogy milyen következményei lesznek a múltbéli tetteknek, s a családtagok a megváltozott körülmények ellenére  kitartanak-e egymás mellett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.