A stockholmi első elődöntőben bizonyíthat A Dal nyertese

Magyarország képviselője az első elődöntőben, azaz május 10-én lép színpadra az Eurovíziós Dalfesztiválon Stockholmban - derült ki a svéd fővárosban a Városházán tartott hétfői hivatalos sorsoláson. A Dal első elődöntője jól nyitott a saját sávjában.
A Dal 2016 győztese május 10-én Görögország, Észtország, Hollandia, Moldova, Finnország, Örményország, Oroszország, Horvátország, San Marino, Azerbajdzsán, Ciprus, Málta, Bosznia-Hercegovina, Csehország, Montenegró, Izland és Ausztria versenyezőjével méretteti meg magát a május 14-i döntőbe jutásért -derült ki az www.eurovision.tv oldalon közzétett sorsolásból.

A Nielsen adatai szerint A Dal 2016 című Eurovíziós dalválasztó show első elődöntője nagyon jól teljesített a hétvégén. Saját sávjában a legnézettebb produkció volt, 757 ezer néző követte. A Duna TV-n és a Duna Worldön a műsor közönségaránya a teljes népesség körében összesen 16,7 százalék volt.

A Dal első elődöntőjét a tavalyi évekhez képest kétszer annyian nézték, és az online platformokon is jó eredményt ért el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.