A HÉT KÉPE

Az otthon, amely teret ad a hétköznapi pillanatok intimitásának. A lakóhely egy statikus pont, egy tér, amelyből mi teremtünk otthont saját auránk által privát környezetünk kialakításával.

Az otthon a biztonság, a kényelem és nyugalom, a bázis, a család, a párkapcsolat, az „én” tere. Ez a tér lehet egy éveken át bérelt lakás, egy saját ház vagy akár egy szállodai szoba, amelyet a kép főszereplője formál valós vagy átmeneti otthonná.  

MUCSY SZILVIA

1973-ban született Budapesten. A Práter utcai Fényképész Szakiskolába járt, majd 2003-ban végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (akkor még Iparművészeti Egyetem) vizuáliskommunikáció tanszékének fotó/grafika szakán. 2000-tol Athénban tanult, 2005-ben végzett az Athens School of Fine Art, photography workshopon (Athéni Képzőmuvészeti Főiskola, fotó szak). A Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója, a belgiumi Young Photographers Union és a Magyar Fotómuvészek Szövetsége tagja. Csoportos kiállításokon vett részt Budapesten, Miskolcon, Szentendrén, Pécsen, Esztergomban, Athénban, Erlangenben, New Yorkban, 1995 óta vannak
egyéni kiállításai. Több magyar és külföldi kiadványban jelentek meg művei.

I!

Web: wmucsyszilvi.photoart.hu

 


 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.