Zavartalanul működik a Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Bár még nincs feloldva a Margitsziget részleges lezárása, ennek ellenére nagy lelkesedéssel érkeznek és látogatják a nézők a nagyszínpad előadásait. A hétvégére meghirdetetett Duna Karnevál Gála és a Szegény gazdagok musical előadás is meg lesz tartva.

A Margitsziget részleges lezárása nem érinti a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra meghirdetett előadásokat. A színház látogatói változatlanul a szigeten közlekedő tömegközlekedést, a 26-os és 134-es buszokat használhatják, melyek az Árpád híd felől érkezve a szigeten a Margit hídig és vissza szállítják az utasokat, az előadás előtt és utána is.

A színházhoz érkezés, a gyalogos közlekedés, mint eddig is a Margitszigeten, az aszfaltos főúton lehetséges. A gépkocsival érkezők, az Árpád hídnál, a szálloda parkolójában tehetik le autóikat. A várakozás elkerülése érdekében azonban azt javasoljuk, hogy gépkocsijukat hagyják a pesti vagy a budai rakparton.
Jelenleg a Színházi hajójáratok fogadása a részleges lezárás miatt átmenetileg szünetel.

A megnövekedett menetidő, az esetleges hosszabb séta miatt a Szabad Tér Színház arra kéri a látogatókat, időben induljanak el, körülbelül 20 perccel több időt számoljanak az útra.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.