Will Smith nélkül készülhet el a következő Men in Black

Egyelőre Will Smith nélkül, új karakterrel, jelesül egy női ügynökkel készülhet el a Men in Black - Sötét zsaruk negyedik része – jelentették be Laurie MacDonald és Walter Parkes producer.

MacDonald a Variety-nek adott interjújában elmondta, itt az ideje, hogy kissé megújítsák a szériát. Arra a kérdésre, hogy vajon a Will Smith alakított Jay ügynök végleg búcsúzik attól a franchise-tól, amelynek a népszerűségét nagyban köszönheti, a producer csak annyit mondott, még nem dőlt el semmi, Smith-t sosem szabad leírni.

Will Smith a fiával, Willard Christopher Smith III-del november 19-én a Latin Grammy Awards Las Vegas-i díjkiosztóján
Will Smith a fiával, Willard Christopher Smith III-del november 19-én a Latin Grammy Awards Las Vegas-i díjkiosztóján
Steve Marcus / Reuters

Mindazonáltal a filmesek terve nem egy szimpla folytatás, inkább szeretnék rebootolni a történetet, ehhez pedig egy női karakter pont megfelelő vérfrissítés lenne. Mindazonáltal, az érdekes fordulat, hogy Tommy Lee Jones alakította Kay ügynök viszont biztosan ott lenne a következő epizódban.

Smith egyébként a napokban többször szerepelt a hírekben, miután kifejtette, hogy miért nem vállalta el a Quentin Tarantino rendezte Django elszabadul főszerepét. Szavai szerint koncepcióbeli különbségek voltak közte és Tarantino között. A színész ugyanis nem értett azzal egyet, hogy Django bosszúból mindenki lemészárol. „Ennek a filmnek a szeretetről kellett volna szólnia” – summázta a véleményét.

Talán ha a Men in Black negyedik részében az új női ügynökkel összejönne Jay ügynök, akkor Smith is lelkesebb lenne.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.