Vizes buli, csak nagykorúaknak

Szombaton este tízkor indul az ötödik Fürdők Éjszakája, amelyre tavalyhoz hasonlóan ismét elektronikus zenei programmal készülnek a szervezők. Hajnali háromig szól majd a zene a válogatott DJ-knek köszönhetően, de már most felhívjuk a figyelmet: csak 18 éven felülieket várnak, és mindenhol tilos lesz dohányozni.

A Gellért fürdő jól bejáratott Radio Bro Stage nevű színpadán először az Infraghandhi és Superman, utóbb Simon Iddol szórakoztatja a publikumot, a a Rudasban az NVC című formáció: Sinko, Subotage & Ioda. A Széchenyiben Karmatronic & Whiteboy gondoskodik a várt atmoszféráról. 

Fürdők éjszakája

A Lukács fürdő Funzine stage-én végestelen végig a Girls & Mathematics lesz látható, de főleg hallható, a Király kiskertjében DJ Jutasival indul az este, majd (a víztérben) DJ Vepe pordukciójával folytatódik. Mindeközben ugyanott a LumenArt fény-designjával és tűzzsonglőrök felléptével fokozzák a hangulatot. 

A Fürdők Éjszakája limitált létszámban látogatható, így a szervezők mindenkinek a tízórás, tehát a pontos érkezést javasolják. Az elővételes jegyet vásárlóknak a szervezők fél tizenegyig biztosítják a biztos bejutást.

A programfolyam füstmentes rendezvény, így a dohányzás mindenhol tilos lesz. A rendezvényt emelett kizárólag 18 éven felüliek látogathatják.

Bővebb információk a www.facebook.com/furdokejszakaja oldalon találhatók.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.