Villám csapott a magyar operettisták repülőjébe

Villám csapott abba a repülőgépbe, amelyen a Budapesti Operettszínház színészei és Kerényi Miklós Gábor, alias Kero egy izraeli vendégszereplésre utazott.
Ijesztő pillanatokat élt át Kerényi Miklós Gábor rendező és a Budapesti Operettszínház társulata, amikor egy villám csapott a gépükbe az izraeli útjuk alatt - jelentette a Blikk.

A művészeti vezető szerint villanást láttak, amit fülsüketítő robaj követett, a gép nagyot reccsent és zuhanni kezdett. Nem tudja, mennyi időt zuhantak lefelé, mert szerinte olyan volt minden, mintha lassított felvételt néznének.

Nem sokkal később azonban a gép ismét vízszintesen kezdett repülni, és a kapitány hangja nyugtatta meg a kétségbeesett utasokat. Tőle tudták meg, hogy a repülőbe villám csapott, de az nem sérült meg, később épségben le is szálltak.

A társulat a rendezővel együtt utazott vendégszereplésre Tel-Avivba, ahol a Bajadér című Kálmán Imre-operettet játsszák majd Miklósa Erikával, Dolhai Attilával, Homonnay Zsolttal és Fischl Mónikával a főbb szerepekben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.