Víkend: programok a hétvégére


Február 21.

A Korai Öröm mutatja be új lemezét este a Gödör Klubban. Az új korongon vendégénekesként hallható Tatjana Kalmykova, helyet kapott rajta egy mix, amelyet a zenekar dobosa (dj. Lejön) készített, és látható az a klip is, amely a zenekar tavalyi, 18. születésnapi koncertjén készült.

Vér-Reflex a címe a Természetes Vészek Kollektíva és Gergye Krisztián új darabjának, amelyet este nyolckor mutatnak be a MU Színházban.

Ember tervez - Baglyas Erika kiállításának címe, amelyet délelőtt fél tizenkettőkor Beke László művészettörténész nyit meg a székesfehérvári Szent István Király Múzeumban (Országzászló tér 3.). A tárlat április 13-ig tart nyitva - hétfő kivételével - naponta délután kettő és hat óra között.

A belépés ingyenes a zadam társulat Passive című előadására ma este kilenctől és holnap este nyolc órától az Erzsébet téri Gödör Klubban. Koreográfus: Zambrzycki Ádám.

Február 22.

A. Gelman Pad című egyfelvonásos darabját mutatják be Dér András rendezésében este hattól a Kulteában, a Kereskedelmi és vendéglátóipari Múzeumb klubjában.

Mirajtunk két aranypánt van címmel tartanak kulturális demonstrációt a Gödör Klubban roma művészek este hattól a diszkrimináció ellen. Fellép többek között Bangó Margit, Molnár Ferenc Caramel, Gáspár Laci, L.L. Junior, a Khamoro Cigány Tánc Együttes, a Karaván Família, az Etnorom, a Magyar Állami Népi Együttes, a Csík zenekar, Szalóki Ágnes.

A ForteDanse Társulat Frank Wedekind A tavasz ébredése című darabját mutatja be este héttől a Merlinben. Rendező koreográfus Horváth Csaba.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.