Vidnyánszky köszöni: minden jegy elkelt

Négy órán keresztül árulta Vidnyánszky Attila és a Nemzeti társulatának tagjai a következő évad első premierjének, Tamási Áron Vitéz lélek című darabjának jegyeit a belvárosi Vörösmarty téren. Este nyolcra az összes jegy elfogyott, így belépők már csak a premiert követő előadásokra lesznek kaphatók.

Négy órán keresztül árulta Vidnyánszky Attila és a Nemzeti társulatának tagjai a következő évad első premierjének, Tamási Áron Vitéz lélek című darabjának jegyeit a belvárosi Vörösmarty téren. Este nyolcra az összes jegy elfogyott, így belépők már csak a premiert követő előadásokra lesznek kaphatóak.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

A Nemzeti 640 nézőt befogadó színháztermében szeptember 27-én mutatják be Tamási Áron darabját Vidnyánszky Attila rendezésében. Egy nappal korábban, szeptember 26-án, a főpróbán a Kárpát-medence magyar nyelvet és irodalmat tanító pedagógusait várja majd a társulat, melyre korlátozott számban még igényelhetőek az ingyenes jegyek a jovoevad@nemzetiszinhaz.hu e-mail címen.

A jövő évad bérleteinek illetve jegyeinek árusítása néhány héten belül kezdődik meg.

Vidnyánszky Attila a színház minden munkatársa és különösen a társulat nevében köszöni a többszáz, órákig sorbanálló jegyvásárlónak, hogy bizalmat szavaznak az új évad előadásainak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.