Veseproblémákkal vitték kórházba Gálvölgyi Jánost

A színész szombat óta van kórházban. Állapotáról a család kedden adott ki közleményt a találgatások megelőzésért. Egyúttal arra kérik a sajtót, hogy hagyjanak neki időt a gyógyulásra.
Hétfőn számoltunk be róla, hogy Gálvölgyi János kórházba került. akkor úgy tudtuk, hogy a hőség viselte meg a szervezetét. A színész családja a 24.hu szerkesztőségébe juttatott el egy közleményt:

„Mivel számos újságban és internetes felületen jelentek meg téves hírek Gálvölgyi Jánossal kapcsolatban, a család a következőkről tájékoztatja a közönséget.

Gálvölgyi Jánost kórházban ápolják. A Kossuth-díjas színművészt szombat óta kezelik az egyik fővárosi kórházban, veseproblémák miatt. Aznap Balatonföldváron lépett volna fel a Napsugár fiúk című színdarabban, de már ezt az előadást is le kellett mondani. Ugyancsak elmarad, a Játékszínben a keddi Legyen a feleségem! előadás is.

Gálvölgyi János állapota folyamatosan javul, de a kórházat egyelőre nem hagyhatja el. Így lánya vasárnapi esküvőjén sem tudott részt venni, amit az egész család nagyon fájlalt.

A család köszöni az aggódó sorokat és érdeklődést, egyben arra kér mindenkit, hogy ne zaklassák a művészt és családját, hagyjanak időt a gyógyulásra.

Állapotáról a közönséget a család tájékoztatja.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.