Utolsó vezetés a Steve McCurry-kiállításon

Vasárnap zár Steve McCurry Legendás képek című fotókiállítása a Műcsarnokban. Szombaton délután 4-kor Tímár Péter fotográfus, a Fotóművészet főszerkesztője tart záró tárlatvezetést.
Az utóbbi évek legsikeresebb kiállítása zárul vasárnap a Műcsarnokban. A tárlatot már az első két hét alatt több mint tízezren látták, a 20.000. látogatót pedig március 31-én köszöntötték. A zárást a sikerre való tekintettel április 3-a helyett április 17-re tolták, tehát most hétvégén nézhető meg utoljára a világhírű fotós anyaga.

Az utolsó szakmai vezetést Tímár Péter fotográfus, a Fotóművészet főszerkesztője tartja a közönségnek szombaton délután négykor. A rendezvény regisztrációköteles, regisztrálni a mucsarnok@mucsarnok.hu címen lehet. A programon csak 50 résztvevőt tudnak fogadni. A nem regisztrált látogatókat érkezési sorrendben engedik be, ha marad szabad hely.

Jövő pénteken a Mc Curry-kiállítás helyén nyílik a Fotók és pixelek című idei szalontárlat, amely az elmúlt tíz év magyar fotóművészetéből válogat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.