Utcára kerül a művészet

Május 16-án, szombaton 14 órától ismét megtelik élettel a Falk Miksa utca. A 15. Falk Art Fórum, Antik és Modern Művészeti Fesztivál keretében késő estig nyitva tartó galériák változatos és ingyenes programokkal várják a művészetek kedvelőit. Megnyílnak a galériák, bepillanthatunk a kulisszák mögé, az utcán zene szól, és még a pihenőpadok is képzőművészek által kifestett műalkotások lesznek.
Egyebek mellett Koson Ohara hagyományos japán fametszeteiben gyönyörködhet, aki benéz a Moró Antik régiségboltba, érmek, plakettek várják a Wladis Galéria látogatóit, retro tárgyakkal és Müller Árpád golf témájú képeivel készül a Neodeco Galéria. Napjaink modern konyhájáról tart bemutató előadást a Sil Design Centrum. A Körmendi Galéria a kétszeres Kossuth-díjas keramikus- és szobrászművész Gádor István közel 120 alkotásával várja vendégeit. Bene Géza és Kecskeméti Kálmán műveiből válogat a Haas Galéria, Fajó János grafikai gyűjteményéből rendez kiállítást a MissionArt.

Lesz számos beszélgetés, művészetről, a környékhez kapcsolódó történetekről, legendákról, fellép a programokon Váczi Eszter és együttese, Horgas Eszter fuvolaművész, a Medley's budapesti post-blues, urban-rock együttes amely a nagyvárosi életformát önti hangokba, valamint Dévai Nagy Kamilla és a Krónikás Zenede is színesíti majd az utcazenei kínálatot. Várják a slam poetry iránt érdeklődőket, a napot pedig utcabál zárja majd. A programokról bővebb információ a www.falkart.hu oldalon található.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.