Újra itt a Gitárninja

Az akusztikus gitározás nem olyan látványos dolog, gondolná az ember. De egy fiatal kolorádói srác, Trace Bundy könnyűszerrel meggyőz ennek ellenkezőjéről, igazi show-t csinál koncertjein. Ma este 9 órától bárki megnézheti, mit művel a színpadon korunk új gitárhőse.

„Akusztikus Ninja" - csak így emlegetik rajongói korunk új gitárhősét, Trace Bundyt. A fiatal kolorádói srác muzsikáját nem elég hallgatni, valami egészen elképesztő, mit művel egy akusztikus gitárral. Ezt át kell élni, meg kell tapasztalni, látni kell, és még így is alig hisz az ember a szemének. Nyugisan ücsörgős estére senki se számítson, aki ma ellátogat a Take5-ba. Lesz itt rap, zongorázás a gitár nyakán, tapping technika akusztikus gitáron, és ha egy kis szerencsénk van, még Metallica számokat is hallhatunk, amit a Ninja iPhone-járól játszik. Igen, ilyet is szokott, sőt, olykor Eminemet rappel, majd Led Zeppelinbe csap át, aztán jöhet még egy kis Guns N'Roses, és a Backstreet Boys-tól sem riad vissza. Utóbbit nem ő, hanem közönsége énekli, hangosan, lelkesen.

Passzív szórakozásra egyszerűen nincs módunk, bevon, szórakoztat, elbűvöl. Ilyen jót még egészen biztosan nem mulattunk akusztikus gitár koncerten! A jó humorérzéke mellett piszkosul tehetséges is, ezért tud annyira jó lenni, amit művel. 2008-ban elnyerte az Acoustic Guitar Magazine „Legígéretesebb Új Tehetsége" díjat, és még ez évben harmadik helyen szerepelt a „Legjobb Fingerstyle Gitáros" kategóriában is. A szakma is bőszen elismeri kiválóságát, számos neves zenész mellett lépett már színpadra. Nálunk legutóbb tavaly járt, s most ismét ugyanoda tér vissza. Akinek már volt szerencséje Bundyhoz, azért, akinek pedig még nem, azért menjen el. Életre szóló élménynek ígérkezik az esti koncert.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.