Újra Vígmajális!

Zenés szabadtéri műsorral köszönti a tavaszt a Vígszínház: a május 1-jei, pénteki Vígmajálison a színház 119. születésnapját ünnepli a társulat az épület előtt, a Szent István körúton. A színház művészei pénteken délután, 14.30-tól 16 óráig várják az érdeklődőket a színház elé, ahol a társulat tagjai kedvenc dalaikat adják elő.
Az eseményen májusfát állítanak, és Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója ismerteti a színház következő, jubileumi, 120. évadának előadásait, valamint a délután folyamán kedvezményesen lehet megvásárolni a következő évadra szóló bérletet, amelyet kérésre a művészek a helyszínen dedikálnak.

További két hír a Vígszínházzal kapcsolatosan: május 6-án, szerdán a pozsonyi Szlovák Nemzeti Színház társulata érkezik vendégjátékra a Pesti Színházba, ahol Roman Polak rendezésében, a Carpathian Thriller című előadást láthatja a közönség, magyar felirattal. A Carpathian Thriller szerzője Eugen Gindl, szlovák újságíró, játékfilmes és televíziós forgatókönyvíró, aki színdarab formájában dolgozta fel saját élményét, amikor 1998-ban újságíróként egy korrupciós üggyel foglalkozott.

Ugyancsak május 6-án pedig Hanoch Levin Átutazók című komédiáját, Eszenyi Enikő rendezését utoljára láthatja a Vígszínház közönsége. "Ebben a darabban csodálhatjuk meg Törőcsik Mari szavak nélküli, briliáns játékát" - olvasható az előadás ismertetőjében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.