Budapesten játszik az Erasure

Újabb legendás zenekar látogat Magyarországra a napokban. Az Erasure nevű brit szintipop formáció pénteken ad koncertet a Hajógyári sziget egyik ismert szórakozóhelyén. Lesz retroérzés, de bemutatják legújabb albumukat is.

Különleges gót stílusú színpaddal és fergeteges bulival várja magyar rajongóit pénteken a legendás Erasure együttes. A világhírű brit szintipop csapat legújabb, „Tomorrow’s World”című albumát mutatja be nálunk, de ígérik: a régi közkedvelt dalaikból sem lesz hiány. Bizonyosan elhangzik majd például a hatalmas slágerként berobbanó „Love to hate you”, azaz "Imádlak gyűlölni" című szerzeményük is

Az Erasure történetében minden még 1985-ben kezdődött, amikor az egykori Depeche Mode-os billentyűs Vince Clarke újsághirdetésben kereste zenész társát. Egykori rajongójára, egy brit szupermarket húsrészlegén dolgozó Andy Bellre esett a választása. A duó barátsága és sikere pedig azóta is töretlen: az eltelt több mint negyedszázad során közel 25 millió albumot adtak el világszerte.

A csapat nevéhez az elmúlt évtizedekben olyan slágerek fűződtek többek között, mint az Always, a Breath of Life vagy a Sometimes, de hatalmas siker volt a klasszikus Abba-dalokat feldogozó albumuk is. A sorozat azóta is töretlen, a napokban jelentben a tizennegyedik nagylemezük, amely a "Tomorrow's World" címet viseli.

Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság után – tizenöt év elteltével – most hozzánk is újból elátogatnak. Érdekesség, hogy menetrend szerinti járattal érkeznek; eddig csak egyszer fordult elő a zenekar életében, hogy külön repülőt béreltek volna a turnéjukhoz.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

November 18-án az óbudai hajógyári sziget Club Studiójában adnak koncertet.

 

Erasure
Erasure
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.