Új arccal a Duna TV

Új berendezés, új díszlet, új zene. A mellékelt kép alapján elegáns lesz a Duna TV. A jövő héttől esedékes arculatváltásról a csatorna ismertetője alapján számolunk be. Személyes élményünk nekünk is csak hétfőtől lesz.

Megújult díszletű, interaktív elemekkel bővített műsorokkal, a magyarság jelképeit szimbolizáló főcímekkel, és hazánk világörökségi helyszíneit bemutató csatornaazonosítókkal várja nézőit a Duna Televízió az őszi műsorrács indulásával, 2009. szeptember 14-étől. Új arculatot kapnak a hír-, sport - és közéleti műsorok, valamint látványos elemekkel bővül az időjárás-jelentés. A Duna Televízió arculatváltásának lényege: letisztult, elegáns látványvilág, a nyugalom és a stabil értékrend megteremtése.

Szöllősi Györgyi, a Duna Televízió műsorvezetője a Híradó új díszletében
Híradó

A Híradó és a DunaSport megreformált épített stúdióból; a Közbeszéd, a Heti Hírmondó, a TÉRkép és az Időjárás átalakított virtuális stúdióból jelentkezik szeptember 14-től. „Az épített díszletben lévő műsorokhoz egy könnyen formálható, egységes díszlet-világítás koncepciót alakítottunk ki. Minden díszletet derűs, világos felületek jellemeznek" - mondta Kázsmér Kálmán, a Duna Televízió vezető rendezője.

Az arculati és grafikai elemek is változnak, minden átalakított műsor új főcímet kap. A Híradó főcíme alatt a magyarság jelképei, így a Szent Korona, a Lánchíd és a Parlament is felbukkannak.

Hétfőtől Szeptember 14-étől a hír, sport- és közéleti műsorok több élő kapcsolással, telefonos bejelentkezésekkel és a műsorokat átkötő, „promóciós elemekkel" várják a nézőket. A Híradóban mindig kapcsolják a következő adás műsorvezetőjét is, így a néző megtudhatja, mi várja a hírműsort követő TÉRképben, DunaSportban vagy a Közbeszédben.

A Nemzet Televíziója új csatornaazonosítókat használ majd: A műsorok közötti azonosítókon Magyarország világörökségi helyszíneit ismerhetik meg a nézők, így például a Hortobágyi Nemzeti Parkot, Hollókőt, Tokajt és a pannonhalmi Bencés Főapátságot.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.