Berecz beszél először a TV2 történelmi talkshow-jában

"Egy ember, akit ha megkérdeznek, visszakérdez, mivel lenne jobb a demokrácia a diktatúránál." Ezzel kezdi szerda este Bárdos András új műsorát, így mutatja be Berecz Jánost, a történelmi beszélgetős műsor első interjúalanyát.

Délután szélesebb közönségnek szóló, bulvár talk show megy a kereskedelmi csatornán. Éjjel vezethet műsort a csatorna hírműsorainak sztárja: Bárdos András. Szerdán 20 perccel éjfél előtt kezdődik az interjú.

A beharangozó szerint a hetente jelentkező műsorban olyan kérdéseket tesz fel vendégeinek, amelyek bár a legegyszerűbbek, mégsem válaszolja meg őket senki. „Ilyenekre keresem a választ, mert ezek segítségével sikerül megértenünk az elmúlt húsz évet, és így fejlődhetünk tovább” - mondja.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

A holnapi adás vendége a már nyilvánosságtól visszavonult Berecz János, akit sokan Kádár János lehetséges utódjának tartottak. Ahogy Bárdos mondja róla: „talán tudhatja, hiszen mellette élt, mit tudott Kádár János". És még egy kérdés: „Ön egyébként demokrata?" És egy válasz: „Amikor Grósz felvetette, hogy leleplezzük le az ellenzékben lévő ügynököket, én határozottan tiltakoztam ellene."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.