Több mint hétmillió újságolvasó Magyarországon

Jövő szombaton lesz a Sajtófesztivál a Vörösmarty téren. Egyre több kiadó vesz részt, egyre kevesebben olvassák a lapokat.

Május 16-án szombaton a budapesti Vörösmarty téren harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Lapkiadók Egyesülete a Sajtófesztivált. A rendezvényen 49 kiadó részvételével egy helyen és egy időben látható a nyomtatott sajtókínálat jelentős része az országos és megyei napilapoktól a különféle magazinokon, gyerekkiadványokon át a szaklapokig, folyóiratokig.

Az érdeklődők megismerkedhetnek a legújabb kiadványokkal, találkozhatnak a lapok készítőivel, szerkesztőkkel, riporterekkel, kiadóvezetőkkel és emellett számtalan kedvezményes előfizetői akció közül válogathatnak. A legtöbb kiadó a standján különböző programokkal, játékokkal várja az érdeklődőket.

A bejelentéssel egy időben adták közre a Szonda Ipsos médiakutatási eredményeit. Eszerint valamivel kevesebben vesznek kézbe nyomtatott sajtót, de így is hétmillió 49 ezer ember olvas valamilyen sajtóterméket Magyarországon. (A televíziók közönsége: hétmillió 650 ezer).

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.