Tévézők: Jaj, nekünk!

A fülünkön folyik már ki a sok bulvár a Fókuszból, celeb-cseppeket izzadunk a Vacsoracsatával. Valami azért megnyugtat: igényes műsorok is bekerültek a tévés toplistába. Gondolhatjuk, nem a kereskedelmi televíziós csatornák repertoárjából.

A kajacsatázó sztárnépség örülhet, hogy nincs Barátok közt: két hete a Vacsoracsata vezeti a tévés toplistát. A celebshow tehát folytatódik, a tévénéző pedig ráfanyalodik. Jobb híján.

Na de minek köszönhető, hogy két hete a Tényeket nézte az éppen tévézők 37,2 százaléka, most meg az RTL Klub Híradójából tájékozódtak 1 053 623-an? Ha valakinek van ötlete, ne habozzék, ossza meg velünk!

Mit nézel néző? Vacsoracsatát!

A Miami helyszínelők össze-vissza csúszkálnak a ranglétrán: egyszer a 13. helyen posztolnak, most meg éppen a 3. helyet birtokolják. Még mindig akad olyan, akit leköt a Beverly Hills-i zsaru. Ráadásul a 3. része!

Elkezdődött a Popdaráló. Jaj nekünk! Hallgathatjuk a hamisabbnál hamisabban kornyikáló utca emberét. De 804 945 tévénéző mégis szórakozik a műsoron. A TV 2 Naplója a 15. helyre evickélt. Újítani kellene valamit, fiúk!

Az m1 Önök kérték című kívánságműsora a 16. helyezett, 783 023-an kapcsoltak a köztévére múlt kedden.

A Híradó estét az éppen tévézők 18,9 százaléka nézte. Szilágyi Tibor műsora, az Üdítő a 26. helyre küzdötte be magát. Az ötöslottó-sorsolás a 25. helyen szerepel.

Az 1977-ben készült Illetlenek című tévéfilmnek úgy látszik jó a híre, vagy az ajánlóban szereplő korom és meztelenség vonzotta a nézőket? Szerintem biztosan nem bánta meg az a 621 320 néző, aki a Julia Roberts-es, Hugh Grant-os Sztárom a párom (870 354 néző) helyett Mamcserov Frigyes 1977-es tévéfilmje elé ült le Harsányi Gáborért, Andai Katiért, Kertész Péterért, Tímár Béláért.

A G. I. Jane-t már nagyon unjuk, de mégis nézzük. Ismétlés a tudás anyja?!

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.