Tévézők: a Milant várták, Eduardóra nem számítottak

Azt hitte az ember, most előre tör a köztévé. Kepes András elővette félrerakott felvételét, és lejátszotta Rózsa Eduardo vallomását bolíviai céljairól. Ezzel a műsorral sem lehetett a legnézettebb harminc közé kerülni


Első a Barátok közt, második a Jóban Rosszban. Stimt. Az viszont már érdekesebb, hogy az AC Milan Magyarországra látogatott egy barátságos mérkőzés erejéig, és 1 481 047en drukkoltak a tévéképernyők elől.

Az RTL Klub Híradójából sokkal többen tájékozódtak, mint a konkurens kereskedelmi csatorna hírműsorából: a Híradó a negyedik helyet birtokolja a toplistán, a Tények pedig csak a tizenhetedik helyet szerezte meg. Harrison Ford az évek során ugyan veszített vonzerejéből, de a Hollywoodi őrjárat című filmet mégis sokan megnézték a kedvéért: a kilencedik helyen posztol az amerikai akcióvígjáték.
Kiütéssel győzte le újzélandi ellenfelét Balzsay Károly. A boksz mérkőzésre az éppen tévézők 28,3 százaléka volt kíváncsi: tizennegyedik lett az RTL Klubon sugárzott Box Klub.

A köztévé négy műsora is bekerült a top harmincba, bár ezt a táblázatban nem láthatják olvasóink. A Kékfényt 928 666an figyelték, A Csináljuk a fesztivált az éppen tévézők 18, 1 százalékát szórakoztatta, a Tv ügyvédje a huszonnyolcadik, az Önök kérték pedig az utolsó előtti helyet szerezte meg. Furcsa, de a legnagyobb visszhangot keltett adást,Kepes András posztumusz interjúját Rózsa Flores Eduardóval csak valamivel többen mint félmillióan nézték, igaz, a műsorba 1 140 458-an kapcsolódtak be legalább egy percre.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.