Tévézés: Uborkaszezoni röhögés (mímelve)

Jó, Barátok közt. De Cobra11. A harmadik legnézettebb műsor egész héten?! Jön House doktor, de mégsem tudja utolérni a német rendőröket. Az m1 is filmmel került a harmincas listára: Vigyázat, vadnyugat! Terence Hill, de Bud Spencer nélkül.

Letaszíthatatlan a trónjáról a Barátok közt. Ezen a héten is az első. Voksán Virág, Fekete Pákó és Bárdosi Sándor vezetési képességeit tesztelték a Fókuszban múlt hét kedden. Valószínűleg a sztárok ügyetlenkedésére éhes nézőket ez vonzotta annyira a képernyők elé. 1 464 085-en kapcsoltak az RTL Klubra a műsor idején, a Fókusz ezzel ezüstérmes a listán. A német autópálya rendőrök, (Cobra 11) száguldanak felfelé, hatalmas iramban jutottak el a lista harmadik helyéig. Az RTL Klub Híradójának az ötödik helyre futotta. A Tények azonban csak a kilencedik a listán, 1 060 713-an tájékozódtak a Tv 2 hírműsorából.

A Miami helyszínelők című amerikai sorozat egyre nagyobb népszerűségnek örvend: múlt hétfőn az éppen tévézők 26,9 százaléka „helyszínelt" a tévékészülékek előtt. A Forma-1 angol nagydíját csaknem egymillió ember követte, de ez csak a 13. helyre volt elég. A zsörtölődő nyers stílusú doki hétről hétre feljebb kúszik pár helyet a toplistán: a Doktor House a tizenötödik.

Az irigy-mirigyek ritkábban tűnnek fel a képernyőn mostanság, amit sokan nem is bánnak. De még így is 851 816-an ültek röhögést mímelve a tévé előtt az Irigy Hónaljmirigy show láttán. Nyár van, uborkaszezon a televíziós csatornák szempontjából is. A Tv 2 kénytelen volt előhúzni a tarsolyából a lejárt lemezeket. Úgy, mint az Okosabb vagy, mint egy 5-es című műsort. Ismétlés, mégis 751 837 tévénéző latolgatta esélyeit a felső tagozatosokkal szemben. A harmincas toplista 25. helyére került a köztévé Híradó este című műsora, a Vigyázat, vadnyugat! című olasz westernkomédiát (m 1) pedig az éppen tévézők 21,6 százaléka nézte.

 

 Mindig ugyanaz
Mindig ugyanaz
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.