Tévénézés: Átkapcsolók

Az Áll az alkunak örülhet a TV2, mert többen nézik, mint a Kalandra fal című vetélkedőt. A Barátok közt viszont verhetetlen. Úgyhogy nagyban megy a kapcsolgatás.

Az egész esténk kattintgatásból áll. Azoknak, akiket a munkájuk a számítógéphez köt, az egész napjuk. Vándorlás honlapról honlapra, csatornáról csatornára. Pedig a tévék meg vannak győződve róla, hogy a nap folyamán minél előbb el kell kapni tévézőt egy ütős műsorral, oda kell kényszeríteni az ő képük elé, azután azt fogja nézni zárásig. Reggel pedig, amikor újra bekapcsolja a tévét, ott folytatja a nézést, ahol abbahagyta.

Most meg látom a pénteket, akkor nézték a legtöbben a Jóban rosszbant! Még megnézték az Áll az alkut, de azután csak átkapcsoltak a Barátok köztre. A sorozatokban, úgy látszik, nem lehet csalódni. A vetélkedőknél más a helyzet. A TV2 felújított darabja hozza a formáját, de a Kalandra fal! már lecsúszott a listáról. Igaz, nem nagyon: 16. lett 949 298 nézővel.

A legnézettebb filmhős a héten James Bond volt. A kereskedelmi televízióknak fontos 18-49 éves korosztály körében egyenesen őt nézték a legtöbben (705 172-en, miközben a Barátok közt legerősebb epizódja is csak 551 667-üket ültette a képernyő elé). Most mondják meg, pedig nem is olyan régen tanultak filmesztétikát a gimnáziumban! Az m2-nek meg már arra is büszkének kell lennie, hogy a teljes lakosságból 220 ezer nézőt talált meg a - százszor játszott - Római vakációval. A köztévé legnézettebb műsora különben a Csináljuk a fesztivált döntője volt: 933 115 nézővel a 20. lett a listán. A másik az első 30-ba került m1-es műsor szokás szerint a Kékfény (24. hely, 837 963 néző).

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.