Telt házak a Müpában a Dohnányi Zenekar Újévi koncertjén

A Művészetek Palotájában, január 11-én, 19.30-kor tartandó Újévi koncertjét, tekintettel a nagy érdeklődésre, egy délelőtt 11 órakor kezdődővel is megtoldja a Hollerung Gábor vezette Budafoki Dohnányi Zenekar. Az együttes immár hagyományosan különleges hangversennyel köszönti az újesztendőt. A műsor ezúttal is titok, előzetesen csak annyi derült ki róla, hogy változatos lesz, és a humort sem nélkülözi.
Az érdeklődést már a fellépők névsora is kellően felcsigázhatja. Abebe Dániel - Bebe, InFusion Trió, Budapesti Akadémiai Kórustársaság, Dohnányi Big Band (benne a Budapest Saxophone Quartet, Corpus Harsona Quartet, Swing a'la Django valamint a Dohnányi Zenekar Trombita Quartetje), Tintér Gabriella, Berán Gábor és a Dohnányi Zenekar tagjaiból alakult népi együttes, Kulik Johanna és Josip Bartulovic, Duna Művészegyüttes, Invictus Tánccsoport, Adol Tánccsoport és a Dunaújvárosi Bartók Táncszínház.

A Budafoki Dohnányi Zenekar Magyarország egyik legfiatalabb hivatásos zenekara, mind az együttes, mind pedig a zenekari tagok korát tekintve. A zenekar tagjainak átlagéletkora 30-35 év között van. Az együttes az elmúlt években hatalmas sikerrel szerepelt itthon és külföldön egyaránt. Évente mintegy 40-50 hangversenyt adnak, 6 saját rendezésű bérletsorozatuk van, emellett pedig állami ünnepségeken, valamint rangos hazai fesztiválokon lépnek fel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.