Tapasztalt Ecsetek

„A Tapasztalt Ecsetek a szórakoztató, fúziós jazz és a kortárs zene határain egyensúlyozó, kalandos, vidám megpróbáltatás. Komplex kulturális előadás mindenek előtt. Lehet kérdezni, Wahorn mindenre válaszol (mert mindent tud). The New York Chimes" Ezzel az álidézettel kezdődik az a beharangozó, amely egy ingyenes koncertre és egyetlen napig nyitva tartó képzőművészeti kiállításra invitálja az érdeklődőket a Symbol Art Galériába.
A Koncentrált Egetverés című program az idén 7 éves Symbol Budapest hétnapos születésnapi rendezvénysorozatának nyitánya, amelyen január 27-én, a megnyitó estéjén és másnap olyan festőművészek alkotásai láthatók, akik amúgy zenészként is ismertek. Ha tetszik: január 27-én este olyan zenészek lépnek fel, akiknek alkotásai a koncert idején és másnap a galéria falain láthatók.

A Koncentrált Egetverés alkalmi zenekarában Wahorn András festőművész játszik szaxofonon és egyéb fúvós hangszereken, Szurcsik József festőművész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektorhelyettese basszusgitározik, Kopasz Tamás festőművész gitározik, Orosz László festőművész dobol, Chris Allen grafikusművész billentyűzik, Ulrich Gábor multimédia művész az ütőhangszereket szólaltatja meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.