Új lemezzel tér vissza Takáts Eszter

A Takáts Eszter Beat Band új lemezét egy koncerttel ünnepli meg hamarosan.

Takáts Eszter számos formációban, köztük a GumiZsuzsiban, a Tea Culpában és a Pavilonban zenélt, mire tavalyelőtt az Európa Kiadó gitárosával, Kirschner Péterrel létrehozta a Takáts Eszter Beat Bandet. Hozzájuk csatlakozott Prommer Patrik dobos és Szeifert Bálint basszusgitáros.

Fotó: Körtvélyesi László

Az énekesnő sokoldalúságát jól bizonyítja, hogy Karafiáth Orsolya költőnő és Góbi Rita táncos-koreográfussal létrehozták az Amazonok színházi koncertet. Eszter társadalmi szerepvállalásaival is sokszor hallat magáról, a napokban a halmozottan sérült gyerekeket támogató Bliss Alapítvány ceruzarajz-árverésén lép fel, majd egy 1 százalékos flash mob kampányban vesz részt számos ismert zenésszel.

Eszter írta a főcímdalát a Lámpagyújtogatók című új magyar kulturális sci-finek, amit múlt héten kezdtek el vetíteni a mozikban. A dal hallható majd a Takáts Eszter Beat Band Ha túl közel vagy című, június 7-én megjelenő lemezén. Az albumon szintén rajta lesz Eszter vadonatúj slágere, az Él, ami a szakma egyöntetű véleménye szerint az eddigi egyik legjobb, ha nem a legjobb szerzeménye.

Mindehhez az is kellett, hogy Karafiáth Orsolya zseniális sorai legyenek megzenésítve. A Takáts Eszter Beat Band második albuma megjelenése napján, azaz június 7-én tartja lemezbemutató koncertjét a Kobuci Kertben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.