Szombat esti láz 1000 forintért

Igazi kulturális kavalkád vár a vállalkozó szellemű pestiekre szombaton, ugyanis mindössze ezer forintért számos koncertet, kiállítást és kortárs előadást láthatnak-hallhatnak Budapest öt klubjában. Leleményesnek kell lenni azonban ahhoz, hogy minden kedvünkre valót megnézhessünk, mivel a koncertek nagyjából egy időben kezdődnek.

Öt klub, öt különböző stílusú koncert, így garantált, hogy mindenki találjon kedvére valót szombat este az Esti Pest Klubfesztivál jóvoltából.

A jazz szerelmeseit a Budapest Jazz Club várja este kilenc órakor kezdődő The Transform Quintet koncertjével. Vidám, dallamos, a nem kimondottan vájt fülűek számára is élvezhető fúziós jazz ez, és aki itt szeretne lehorgonyozni, az a koncertet követően igazi kuriózumnak számító koncertfilmeket is láthat, továbbá megnézheti Kollár-Klemencz László fényképeit és Lehoczki Károly karikatúráit.

A Sirályban a jazz, a beat és a soul találkozásának lehetünk szem- és fültanúi, méghozzá régi hangszerekkel, digitális effektek nélkül. A Grencsó Bio Kollektív és a The Qualitons különleges atmoszférájú zenéjében összemosódik a kortárs és a régi, és az eredmény egy eleven, szerethető, élvezetes zene.

A Cökxpon Cafe Theather-ben este tíztől a ska-szcéna egyik legjelentősebb zenekara, a Pannonia Allstars Ska Orchestra várja az érdeklődőket energikus ska, dub és reggae dallamokkal.

A Mono és a Trafó Bár Tangó az elektronikus zene kedvelőinek kedvez. Előbbiben Dj Palotai, a szakma nagyöregje hidalja át a különböző műfajok között tátongó űrt, előtte és utána pedig Metha és Polymorphin gondoskodik a táncközpontú masszív ütemekről. A trafóban a hip-hopé, a dubstepé és az elektroé lesz a főszerep, megspékelve egy kis dubbal és beattel.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.