SzemFüles fesztivál a West-Balkánban

A Deti Picasso, a ColorStar, a Trusted Enemy, az Anselmo Crew, az eat me!, az Ez a Divat és a Fókatelep is fellép csütörtökön a 2. SzemFüles Fesztiválon a fővárosi West-Balkánban.

Az est fénypontja kétségkívül az örményekből álló moszkvai Deti Picasso fellépése lesz. Az amerikai System of A Down keleti rokonának tartott csapat, Európa egyik legeredetibb rockzenei formációja idén a Pécsi Egyetemi Napokon és a szombathelyi Mediawave-en is fellépett, utóbbin Grencsó István szaxofonossal együtt.
A szervezők tájékoztatása szerint a fesztivál másik külföldi vendége a magát trip-rock stílussal definiáló, lounge-os hangzású dán Trusted Enemy, amely tavaly három közös koncertet is adott a Fókateleppel. Utóbbi, az Oláh Annamária énekesnő remek hangjáról ismert csapat új négyszámos maxiját mutatja be, amelyen egy Goulasch Exotica-remix és egy új videóklip is szerepel majd.

Fellép a SzemFüles Fesztiválon az elektronika, a dzsessz, a népzene és a pszichedelikus rock elegyét játszó ColorStar is, amely a hazai koncertszíntér egyik legnépszerűbb csapata és eddig négy lemezt adott ki. Az elektrodzsesszt képviselő Ez a Divat zenekar új énekesnővel és egy vendéggel készül, és tartogat meglepetéseket az első lemezét tavaly kiadott pszichopop csapat, az eat me! is, amely Kozma Orsi énekesnővel várhatóan Blondie- és Björk-feldolgozást is játszik majd.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Koncertet ad a West-Balkánban a különböző kontinensek dallamait a modern tánczenével vegyítő Anselmo Crew, amely szintén új felállásban próbálkozik.
A rendezvényen két színpadon váltják egymást a fellépők.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.