Seagal szereti Putyint, Putyin szereti Seagalt

Az Ukrajnától Oroszországhoz csatolt Krím félszigeten adott koncertet az önmagát orosz gyökerűnek valló Steven Seagal amerikai akciófilmszínész és blueszenész, újból kinyilvánítva támogatását Vlagyimir Putyin orosz elnök iránt.

Az oroszbarát szeparatizmus támogatása miatt több európai fesztiválról kitiltott 62 éves sztár az Éjjeli Farkasok nevű orosz motorosklub találkozójának zárónapján, szombat este lépett fel a félszigettel együtt márciusban Oroszországhoz csatolt Szevasztopol krími hadikötőben zenekarával, a Steven Seagal Blues Banddel.

A basszusgitáron játszó énekes-dalszerző blues stílusban adott elő ismert slágereket a függetlenségét önkényesen kikiáltó kelet-ukrajnai „donyecki népköztársaság" zászlajával is díszített színpadon, az ukrajnai szakadárok zászlait is lengető közönség előtt.

Egy orosz újságnak márciusban adott interjúban Seagal kijelentette, hogy jogosnak tartja Putyin elnök szándékát a Krímben élő oroszok megvédésére.

Az amerikai filmszínész és Vlagyimir Putyin régóta közeli barátok, és rendszeresen találkoznak. Sőt: Kreml-közeli politikusoknak Steven Seagal nemrég felajánlotta, hogy az orosz fegyverkereskedők kijáróembere lesz Washingtonban. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.