Röviden

Digitális RTL Klub

Az RTL Klub bejelentette, hogy kész szerződést kötni az Antenna Hungáriával, amely elnyerte a digitális televíziós sugárzás jogát. A kereskedelmi csatorna tehát műsorával felkerül a legnagyobb vagy a második legnagyobb lakossági elérésű, nem mobil vételű digitális televízióműsor-szóró hálózatra. A TV 2 is hasonló szándéknyilatkozatot tett, közleményük szerint az üzleti feltételek megtárgyalása a következő hetekben esedékes. (Munkatársunktól)

Online-piac-mérő

A Medián és a GfK Hungária közösen fejlesztette ki a magyarországi internetes piac mérésére alkalmas Webaudience rendszert. A rendszer négy részből áll: a Webaudit és a Webrate az online oldalak látogatottságát és látogatói összetételét méri. A Webprofile adatbázisában az auditált oldalak közönségének összetétele követhető. A Webpanel az egyes felhasználókról gyűjtött adatokból épül fel. (L. O. P.)

Új gyerekműsorok

Újabb gyerekműsorokkal bővül a Magyar Televízió szombati kínálata: a múlt szombaton kezdődött a Gyermekszínház című tizenkét részes sorozat, amelyben klasszikus mese-, báb- és zenés előadásokat sugároz az m1 szombaton délutánonként, fél három után. A jövő szombaton induló Teknőc a láthatáron című sorozat a digitális kultúra és technológia lehetőségeivel ismerteti majd meg a gyerekeket. (Munkatársunktól)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.