Igaz a hír! Rihanna is jön a Szigetre

Most érkezett a hír, miszerint aláírták a megállapodást: Rihanna európai turnéja keretében Budapesten koncertezik a Sziget nulladik napján, augusztus 11-én.

A világsztárral hangoló Sziget Fesztiválköztársaság látogatói a Nagyszínpadon Rihanna legnagyobb slágereit és legújabb lemezanyagát hallhatják majd egy exkluzív fesztiválkoncert keretében – adták hírül a fesztiválszervezők.

Az Észak-Amerika és Európa legnagyobb stadionjai és arénái mellett a Szigettel is megállapodott Rihanna nem véletlenül számít napjaink egyik legnagyobb könnyűzenei sztárjának: az énekesnő tizennégyszer volt a Billboard-lista első helyén, miközben több mint 54 millió eladott nagylemez és 210 millió eladott kislemez fűződik a nevéhez. Statisztikája minden szempontból átlagon felüli, nyolc Grammy és 12 Billboard Music Awards győztese, közösségi oldalait összesen több mint 100 millióan követik, slágereit több mint nyolcmilliárdszor játszották le a YouTube-on.

A Sziget-indító sztárfellépőt bejelentő közlemény szerint a legújabb Rihanna-slágert, a Drake közreműködésével készült WORK című dalhoz készült klipet majd' 100 milliószor nézték meg – mindössze két hét alatt. Legfrissebb, nyolcadik lemeze, az eladási listák dobogóján debütáló Anti az év elején jelent meg.

Rihanna jelenleg Észak-Amerikában ad nagyszabású koncerteket, Anti World Tour című turnéja nyáron Európába vezet. A budapesti fesztiválfellépésére összesen mindössze 25 ezer darab napijegyet hoznak forgalomba, az csak ezzel, illetve a nulladik napra is érvényes 7 napos Sziget-bérlettel látható.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.