Retrozene minden mennyiségben

„Azt látni, hogy bármerre nézel, faltól falig emberek, a kezük a magasban, tapsolnak, énekelnek, és szinte szétrobban a ház, leírhatatlan érzés. Jó lenne, ha mindez állandósulna…” Ezt mondta Zoltán Erika a tavaly novemberben rendezett Total Dance Festival közben.

Az énekeső novemberi óhaja beteljesülni látszik: 2015. március 28-án ismét színpadra állnak a ’90-es évek legnagyobb külföldi és magyar sztárjai a Total Dance Festival tavaszi állomásán.

Fotó: tdf.hu
Fotó: tdf.hu

A retrozene legnagyobb magyarországi ünnepén öt külföldi és tíz magyar előadó lép közönség elé. A külföldiek közül a holland 2 Unlimited, a német Brooklyn Bounce, a Layzee és az E-rotic, valamint az angol Ice Mc. A hazai művészek kétszer annyian lesznek: Erica C.-Robby D., Dj Náksi, az Ufo Update, a Groovehouse, a Fiestából ismert Csordás Tibor, a V-Tech-es Kefír, a Shygys, Dj André, a Kerozin, a Happy Gang, Dj Dominique és Juhász Laci.

Slágerekből sem lesz hiány, a tízezer nézőt befogadó Hungexpo G Arénájában egyebek mellett felhangzik majd a Coco Jambo, a No limit, a Fred come to bed, a Take a ride, a Napolaj, a Vétkezz velem, a Szállj!, csak néhány dal azok közül, amelyek bevésődtek „a ’90-es évek dance-korosztályának” emlékeibe. „Hónapok óta tervezzük a show minden apró elemét, több mint 30 táncos és artista, nagyobb színpad, konfettiágyúk, lézerarzenál, egyedi színpadi eszközök, CO-ágyúk és 300 négyzetméter LED-fal fokozza majd a látványt. Ilyen méretű show az elmúlt 15 évben még nem volt sem a popzenében, sem ebben a műfajban” – mondta Mára Krisztián, a fesztivál házigazdája.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a BKV 100-as jelzésű autóbuszai a rendezvényhez igazított speciális menetrend szerint közlekednek szombaton 17.00 órától vasárnap 04.00 óráig. Bővebb információk a www.tdf.hu oldalon találhatók.

A tavalyi eseményről készült film:

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.