Rabosítás a Hollán Ernő utcában

A krimiestek.hu idén sem hagyja egyedül a krimi rajongóit, nem mellesleg pazar programokat és minőségi, szakmai előadásokat szervez az érdeklődőknek szombatra, az Odeon Lloyd moziba. Lesz börtönmúzeumi kiállítás, filmvetítés, nyomozójáték, ál-rabosítás és sok-sok könyv.

A krimit szerető olvasók és a kriminológiával foglalkozók már második ízben találkozhatnak szemtől szemben ezen a hiánypótló eseményen. Lehetősége adódik minden idelátogatónak, hogy kérdezzen, válaszoljon, beszélgessen, szórakozzon, játsszon és nyerjen. Újra egy helyen lesznek a szakemberek, az olvasók, és természetesen a könyvek.

Krimifalók napja
Krimifalók napja

Az egybegyűltekre gazdag program vár, egyebek mellett régi, divatosabban: retro bűnmegelőzési kisfilmeket nézhetnek a 80'-as évekből, valós bűnügyi helyszínt rekonstruálhatnak a Magyar Vöröskereszt segítségével, előadást hallhatnak arról, hogy a krimi valóban irodalom-e, értekezést a túsztárgyalóról, mint olyanról, megismerkedhetnek a hazugság pszichológiájával, a kihallgatás mibenlétével és a kriminális viselkedésformákkal, valamint belepillanthatnak egy magánnyomozó mindennapjaiba.

A szervezők egész napos könyvadománygyűjtésükre köszönettel várják a felajánlott (nem kizárólag krimi) könyveket a moziban.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.