Pornószínésznővel erősít az HBO

Augusztusban öt saját gyártású dokumentumfilmmel folytatja az HBO a felnőtteknek szóló szórakoztatást, melyek közös főszereplője az ismert amerikai pornócsillag, Katie Morgan. A színésznő mélyinterjúban vall pályájáról, szextippeket osztogat, és rengeteg kérdésre is válaszol – mindezt természetesen a műfajnak megfelelően meztelenül.

Az 1980-ban Sarah Carradine néven született Katie Morgan húszévesen kezdett el pornózni, hogy ki tudja fizetni az óvadékot egy ellene indított rendőrségi ügyben – miután 45 kiló marihuánát próbált átcsempészni Mexikóból az Egyesült Államokba. Művésznevével az Elfújta a szél hősnője, Katie Scarlett O’Hara, illetve a Captain Morgan rum előtt kívánt tisztelegni: 2005-re már túl volt több mint kétszáz pornófilmen, és megkapta az XRCO (a felnőttfilmek kritikusainak szövetsége) díját. A pornósokat övező közhiedelemmel ellentétben jelentős IQ-val rendelkező Morgan később több rádióműsort is vezetett, 2008-ban pedig önmagát alakítva feltűnt az HBO Törtetők című sorozatában is. Ugyanebben az évben megkapta első „rendes” filmszerepét is Kevin Smith vígjátékában, a Zack és Miri pornót forgatban, amiért a Mr. Skin a legjobb olyan pornószínésznőnek nevezte, aki Hollywoodban is érvényesülni tudott.

Az HBO augusztusban öt saját gyártású dokumentumfilmet mutat be, melyeket Katie Morgan személye köt össze. A csatorna nagy múltú dokumentumfilm-sorozata, az Igazi szex egy különkiadással tiszteleg a színésznő munkássága előtt: a Katie Morgan: a pornósztárban Dan Chaykin készít életműinterjút a pornósztárral, melyben kendőzetlen nyíltsággal beszél az életéről, a munkájáról. Elmondja, hogy az első szexuális élménye egy templom mellett, egy kisbuszban volt. Visszaemlékszik, hogyan esett át a tűzkeresztségen, és azt is elmagyarázza, miért pornózik: „Lehet, hogy nagyon rossz dolog, de nagyon szeretem” – mondja. A Katie Morgan szextippek első és második részében a színésznő a szexualitás minden témájában tanácsokat osztogat. Ezúttal is kendőzetlen nyíltsággal beszél a szexről, a szexuális szokásairól, a gyönyörszerzés különböző módozatairól. Többek között elmondja véleményét a jó orális szexről, a többszörös orgazmusról, a gruppenszexről, valamint arról is, hogy valóban számít-e a méret. A különböző szexuális játékszerek használatát a saját testén is demonstrálja, és néhány kulisszatitkot is elárul az egyik filmje forgatásáról.

A Katie Morgan szexkvíz című különleges kvízműsorban a meztelen műsorvezető bebizonyítja, hogy van még mit tanulnunk a szex terén: olyan kérdésekre keresi a választ, mint hogy az amerikaiak hányszor szexelnek egy héten, melyik országban bújnak össze leggyakrabban a párok, a nők hány százaléka tetteti az orgazmust, vagy hogy általánosságban melyik a férfiak kedvenc pozitúrája. Miután Katie Morgan az HBO-nak hat különkiadást és egy tízrészes sorozatot is készített, volt elég anyag ahhoz, hogy 2010-ben elkészüljön a Katie Morgan a csúcson is. A különleges összeállítás felidézi a pornósztár pályafutásának legemlékezetesebb pillanatait, a csatorna számára készített műsorainak a segítségével.

A Katie Morganhez kapcsolódó dokumentumfilmeket Dan Chaykin készítette, aki a Katie Morgan: a pornósztárban meg is interjúvolta a színésznőt. Az író-rendező-producernek köszönhetjük egyébként az Igazi szex hatrészes különkiadását, a Szextrát is, amely a Hollywoodban működő pornóipart mutatja be a nézőknek – ebben szintén feltűnik Katie Morgan.

Katie Morgans Sex Quiz
Katie Morgans Sex Quiz
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.