Programok a hétvégére

Zene a pingvintánctól a metálig - hétvégi programajánló koncertkedvelőknek.

Február 7.

A Vodku zenekar koncertje este hétkor kezdődik a Radnóti Színházban, a közép és keleteurópai folkzenei motívumokból táplálkozó dalok előadásában a színház művészei (Kováts Adél, Wéber Kata, Marjai Virág, Martin Márta, Szávai Viktória, Hajdú Melinda, Karalyos Gábor, Klem Viktor, Adorjáni Bálint) is közreműködnek.

Az A38 Hajó Blue Note Trip című sorozatában ezúttal a Where Dance Meets Jazz című esten DJ Maestro feat Erik Truffaz és a Santa Diver szórakoztatja a közönséget este kilenctől.

A Children of Bodom koncertezik este nyolctól a Syma Csarnokban. A finn metálzenekar tavaly megjelent Blooddrunk című lemezét mutatja be.

Február 8.

A Nyíregyházi Cantemus Vegyes Kar és Pro Musica Leánykar Álomi beszédem című ünnepi hangversenye a 75 éves Kocsár Miklós tiszteletére este hatkor kezdődik az Iparművészeti Múzeum aulájában. A koncerten fellép a Cantemus Vegyes Kar és a Pro Musica Leánykar, vezényel Szabó Soma. A műsorban a szerző életművéből válogatott darabok mellett ízelítőt kaphatnak a legfrissebb, Kocsár Miklós kórusműveit tartalmazó, Álomi beszédem című CD anyagából is.

Az idén tízesztendős Alma Együttes délután négy órakor a Bárka Színházban koncertezik. Dalai olyan ismert költők verseit veszik alapul, mint Gazdag Erzsi, Kányádi Sándor, Romhányi József, Weöres Sándor vagy Zelk Zoltán.

Illényi Katica Szerelmesék című estje ma is látható a Tivoli színházban.

Farsangi hétvégével: pingvintánccal, jelmezkészítéssel, játszóházzal várják a nagyérdeműt vasárnap 10-15 óráig a Ludwig Múzeum és a Művészetek Palotájának kiállítótereibe. Kiindulópont a Ludwig pénteken nyílt kortárs finn kiállítása, a Sarkvidéki hisztéria. A belépés ingyenes.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.