Pre-karácsonyi koncert az Akadémián

A haladó hagyományoknak megfelelően a Budapesti Karácsonyi Rendezvénysorozat zenei fénypontja ezúttal is Kárászy Szilvia zongoraművész és vendégeinek ünnepi hangversenye lesz, amelyet idén december 21.-én, este hatkor rendeznek meg a Magyar Tudományos Akadémia Roosevelt téri dísztermében.

A koncerten közreműködik többek között a Solti Kamarazenekar, Tolcsvay László, valamint a Kisharang együttes, Lajhó Gyula vezetésével. A hangverseny végén ünnepélyes keretek között átadják a Kárászy Szilvia által 2001-ben alapított Aranyharang díjat, amelyet  vakok és gyengénlátók kaphatnak, kiemelkedő emberi és szakmai teljesítményükért.

A díj jelentőségét leginkább a vele együtt járó megbecsülés adja, valamint az a bátorítás amelyben nemcsak a díjazottak osztozhatnak. Hozzájárulhat ahhoz is, hogy a hasonló problémákkal küzdők higgyenek a teljes értékű életben, illetve abban, hogy teljes értékű emberként élhetnek a társadalomban, s teljesítményükkel kivívhatják a többi ember figyelmét és tiszteletét.

Az idei díjazott a székesfehérvári Lions „VAGYOK” találkozón feltűnt, kiemelkedő színészi képességekkel rendelkező Ézsiás László.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.