Pop és slam a MüPában

A Müpa nyárindító könnyűzenei fesztiválja, a Hey, June! június 8. és 25. közötti koncertjein a zene mellett a művészeti határterületek is kiemelt szerepet kapnak, a filmtől a slam poetryn át a költészetig.

A sorozatot június 8-án az elmúlt évek egyik legkedveltebb magyar énekesnője, a fátyolos hangú Odett nyitja. Az idei fesztiválon is bemutatkozhat egy tehetséges fiatal előadó. Június 16-án Antonia Vai, a 26 éves, Svédországban született magyar származású énekesnő lép színpadra. Dalai a folk-pop, a jazz, a világzene és a költészet körül forognak.

A Žagar június 21-én Motion Pictures Laboratory címmel nagyjátékfilmekben és sorozatokban hallható, valamint filmzenei hatású, mozgóképekre asszociáló számaira épülő műsorral áll színpadra.

A Hey, June! fesztivált a 10 éves születésnapját ünneplő Irie Maffia zárja június 25-én. Vendégként fellép még az Akkezdet Phiai formáció, valamint a Punnany Massif három frontembere, akikkel egy Punnany-feldolgozást, valamint egy közös új dalt adnak elő big band hangzásban – írja a Fidelio.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.