Osvárt szerint a magyar életszínvonal miatt húzták le a filmjét

Az Olaszországban szép karriert befutott, fiatal magyar színésznő a Magyar Hírlapban ma megjelent interjújában azt nyilatkozza, hazatért és producerként folytatja. Utolsó olaszországi filmjét, a Zűrös olasz esküvőt már játsszák itthon mozik.
Osvárt Andreát tavaly, a Megdönteni Hajnal Tímeát című filmben láthattuk először magyar produkció főszerepében. A film vegyes fogadtatásban részesült, az Olaszországban szép sikereket elérő színésznő játéka kevésbé nyerte meg a szakírókat, szépsége, eleganciája viszont egyértelműen itthon is hatott. A napilapnak nyilatkozva a színésznő azt mondja, nálunk feltűnően több a negatív kritika, amit a hazai életszínvonallal hoz összefüggésbe.

A művésznő azt is elmondta, látta a színészi karrier határait, tehetséges pályatársnői elkallódását, amit nem akar megvárni, ezért hazatért és új oldalát megmutatva, remek kapcsolatait kihasználva producerként próbál érvényesülni, emellett azonban a színészetet sem adja fel, s továbbra is célja Hollywoodig eljutni. Jelenleg producerként épp a Madeleine című produkción dolgozik, amelybe több magyar kollégát is meghívott, s a jövőben is hozzá szeretné segíteni a kitűnő magyar filmeseket külföldi megbízásokhoz.

Utolsó olaszországi filmjét, a Zűrös olasz esküvőt, amelyben Osvárt Andrea játssza a menyasszonyt, a magyar mozikban is vetítik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.