Nem tudják kitalálni a végét, leállították a Mission: Impossible 5 forgatását

A film világában szokatlan dolog történt: félbehagyták a Mission: Impossible 5 forgatását, mert elégedetlenek a film végével, és most sok okos ember töri a fejét azon, hogyan kéne hatásosan lezárni a sztorit.
Londonban forgatják Tom Cruise új filmjét, a Mission: Impossible 5-öt, illetve nem forgatják. A munka ugyanis vagy egy hétre leállt, ami hatalmas, előre nem tervezett pluszköltséget jelent a Paramount stúdiónak. Az ok: nem elégedett a stúdió a film befejezésével. Bár udvariasan azt kommunikálták, hogy a jó helyett tökéleteset szeretnének, az ilyesmi nem szokás a nagy költségvetésű filmek világában, hiszen a helyszínek foglalása, a stáb munkája gondosan kidolgozott, igen szűk menetrend alapján halad.

Egy belső forrás azt nyilatkozta, hogy a rendező, Christopher McQuarrie és egy meg nem nevezett író barátja – akit nem is tüntetnek fel majd a stábban és fizetés sem kap majd – némi időt kért, hogy egy új lezárással jöhessenek elő. A jelek szerint a stúdiónál nem izgulnak komolyan, hiszen nemrég hozták előre a bemutató dátumát karácsonyról július 31.-re, és addig még vagy öt hónap van.

A Paramount már egyszer megjárta egy újragondolt lezárással, a Brad Pitt főszereplésével készült, Marc Forster rendezte World War Z végét iszonyú pénzért újraforgatták és a szemétdombra került szinte az egész Magyarországon forgatott anyag – feltehetőleg ezt akarják elkerülni azzal, hogy egy kis szünetet tartanak és mentik a menthetőt.

A Mission: Impossible széria előző része, a 2011-es Fantom protokoll mindenesetre jól teljesített, és a széria legjobb eredményét hozta 650 millió dollárral világszerte. (port-hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.