Tömeges öncsonkításra buzdítanak a fiúbanda rajongói

Ijesztő divat terjed a Twitter nevű közösségi oldalon: miután a One Direction nevű brit/ír fiúbanda főként tizenéves rajongói megtudták, hogy az egyik tag, Zayn Malik kilép, arra buzdítják egymást, hogy sebeket ejtsenek a testükön. 

Egyre terjednek a #cutforZayn (azaz vágj Zaynért) hashtaggel ellátott üzenetek a közösségi oldalon, ahol az együttes számtalan rajongója csak egy jelre vár, amikor a Malik kiválása felett érzett gyászát öncsonkításba fojthatja.

Zayn Malik, a kilépő tag
Zayn Malik, a kilépő tag 
Fotó: Andrew Burton/Reuters

 

Bár rengetegen viccet csinálnak a mozgalomból, és ketchuppal vagy piros filccel összekent kezüket fényképezik, a kiírások alapján jó lesz komolyan venni az elkeseredett tiniket. Akad, aki pengével vagdosta a bőrébe az énekes nevét, de rengetegen közülük az ereit tervezi felvágni. Zayn öt esztendő után száll ki a világszerte elképesztő népszerűségnek örvendő öttagú fiúbandából. Szándéka komoly: már ott is hagyta a jelenleg épp Ázsiában turnézó One Directiont, és hazautazott.

Ha ön esetleg nem találkozott volna az immár négytagúra fogyatkozott együttes dalaival (biztosan igen, csak nem tudta, hogy épp a One Directiont hallja), ismerkedjen meg az egyik legnagyobb slágerükkel:

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.