Ők lesznek a Hungary's Got Talent zsűritagjai

Az RTL Klub közölte, kik lesznek a hamarosan a csatorna képernyőjén debütáló Hungary's Got Talent zsűrijének tagjai.
Márkó, azaz Linczényi Márk a The KOLIN nevű magyar, de angolul éneklő szintipop-indie rock együttes frontembere, aki a hírek szerint meglehetősen megosztó személyiség: jóképű, szókimondó, polgárpukkasztó.

Csuja Imre Jászai Mari-díjas színész, számos színházi szerepe mellett olyan nagysikerű filmek szereplője, mint az Üvegtigris, az Argo vagy a Valami Amerika 2. – talán mégis legtöbben a szinkronjait ismerik. Torrente, Wesley Snipes filmjei vagy éppen Al Bundy legendás karaktere is az ő hangján szólalt meg magyarul. Csuja Imre egyébként igazi internetes sztár is, hiszen előbb az Újraélesztésről szóló zseniális kisfilm, majd a Napolaj című popsláger elszavalása is általa „fertőződött" vírusvideóvá.

Az ítészek között két nő is lesz, egyikük Kovács Patrícia, az egyik legkedveltebb magyar filmszínésznő, aki romantikus vígjátékokban és művészfilmekben egyformán nagyszerű. Gyakran emeli fel a hangját olyan közérdekű ügyekben, mint a nőket a családon belül érintő erőszak, vagy a nyilvános szoptatás kérdése. Tavaly nyáron már zsűrizett egy internetes tehetségkutatón.

Végül Horgas Eszter fuvolaművész, aki évtizedek óta a magyar zene állócsillaga, megkerülhetetlen tényezője. Felsorolhatatlanul sok díja van, az utóbbi évben azonban mégis Vukán György múzsájaként és örököseként hallhattunk róla. Ebben a zsűriben neki van a legtöbb köze a tehetséggondozáshoz, a zenélés mellett ugyanis tanít is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.