Nyolc perc alatt a Föld körül

Az évad legrosszabb pillanatainak gyűjteményével várja a TÁP Színház ma este a rosszalkodni vágyókat. A délután egytől hajnalig tartó, évadzáró, összművészeti Rossz Lesz Fesztivál keretében Magyarország legjobb rossz pártjába is beléphet.

Ne befolyásoljanak a tények! Egyél kevesebbet és legyél magasabb! Küzdj a bálnák megmentéséért! – olvashatjuk a kulturális háttérrel terhelt, Fixa Idea Párt (FIP) 13 pontos követeléslistáján. Ha ezektől sem érez ellenállhatatlan kísértést, hogy párttag legyen Magyarország, azaz a Természetes Vészek Kollektíva pártüdvöskéjénél, a FIP-nél, szajkózza a szlogent – Mert nem hat rátok az átok, ha van fixa ideátok! –, és a Tűzraktér környéki utcákban folyó, délutáni tagtoborzó zaklatáson önként és dalolva FIP-tagnak áll.

A bemelegítő tagtoborzást estébe nyúló TÁP-egységek lengik körül: Mission possible – Nyolc perc alatt a föld körül! címmel titkos küldetés vár a nézőkre. Ennek keretében nyolc perc, azaz nyolc „egyperc” alatt kell körbe utazni a földet. A sejtelmes összprodukcióban valóság, fikció, véletlen és a nézők küzdenek egymással és az elemekkel.

A sokkterápiával egy időben idegkímélő divatperformanszok futnak: „nemezlovasokkal”, könnyű, egynyári szivárványöltözékekkel, Blue Paprika fedőnéven ismert extravaganciával.

Este tízkor pedig elszabadul a TÁP-pokol: indul a Best of legrosszabb pillanatok, azaz The Worst of Minden Rossz Varieté. A TÁP kulcsfigurái – Andrássy Máté, Ezüst-higany, Spilák Klári, Váradi Gábor és a többiek – borzolják hajnalig a TÁP-on edzett idegeket.

TAP Színház
TAP Színház, 2009-07-10,
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.