Nézettség: a virtuális valóság mint gyógyszer

Van egy nagy gyógyszer: a virtuális valóság. Tévézők milliói élnek vele nap mint nap. A gép ugyanazt dobja: mégsem unják. Egészségükre.

Az első két helyen nincs változás a múlt héthez képest a tévés toplistán: még mindig kell a népnek a Barátok közt és a Fókusz. A vacsorával együtt megemésztették a tévézők a Fókuszban látott bulvárhíreket és könnyes szemmel intettek búcsút a szappanopera nézői a távozó Magdi anyusnak. Rendben van. Na de, hogy lefekvés előtt 1 255 904-en figyelik a Miami helyszínelőket?

A sivár hétköznapokat virtuális valósággal próbálják túlélni a nézők: bámulják a Mentalistát, méghozzá több, mint egymilliónyian. Hogy mit csinálhat Dr. Csont jobban, mint Doktor House? Talán nem is akarjuk tudni.

Az elveszett ereklyék fosztogatóit számos tévécsatorna sugározta már. A TV 2 az idén nyáron is előhúzta a dobozból. Ennek az éppen tévézők 27,4 százaléka örül. A Taxi 3. című akcióvígjátékot 1 005 287-en izgulták végig. Valamit tudhatnak ezek a franciák. Legalábbis filmgyártás terén.

Az uborkaszezonban többen fanyalodnak a TV 2 Tények című műsorára, mint az RTL Klub Híradójára. Utóbbi csak a 14. helyet kaparintotta meg magának. Olvasóink csak a televíziós toplista első tizenöt helyezettjét láthatják, ám a top harmincba bekerült az Ál/Arc című film is: a huszadik helyen posztol Nicolas Cage és John Travolta közös filmje.

A köztévé Híradó este című műsora a 26. a héten, A vadon bűvöletében című angol tévéfilm sorozatot az éppen tévézők 16,5 százaléka nézte, az Önök kérték kívánságműsort pedig 631 389 tévéző választotta múlt kedden.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.