Nézettség: A takarító halála

Az ország kedvenc sorozatában újabb haláleset történt. Biztosan sokan sírtak a tévékészülékek előtt. De minket ez nem zavar, mert tovább röhöghetünk Dr. House nyers poénjain és a vacsora után, desszertként megkajálhatjuk a Fókusz bulvár maszlagát is.

Meghalt Magdi anyus. 1 641 080 ember nézte a Barátok köztben, ahogy a színésznő rendkívüli „tehetségét" megcsillogtatva eljátssza a nagy halált. Ámen.

Az elveszett ereklyék fosztogatói belendültek, de rendesen, ezüstérmesek a toplistán. A Fókuszban nap mint nap futó bulvárhírek mazsolázói még mindig fáradhatatlanok: 1 201 152 tévénéző csámcsogott a sztárok magánéletén.

Felipe Massa szombati súlyos balesete után nagyon sokan voltak kíváncsiak a Forma-1 közvetítésére, főleg, hogy az autóversenyzők a Hungaroringen rótták a köröket. A spanyol Alonso kiesését 1 115 778 tévénéző követte nyomon otthon a karosszékből.

A morózus House megelőzte a nézettségi listán nagy ellenfelét Dr. Csontot. A Miami helyszínelőket mostanra megunták a nézők: csak a 13. helyen posztolnak. Ne is beszéljünk a német autópálya-rendőrökről, akik a 21. helyre csúsztak vissza. A magyar tévénéző azért szereti a német akciófim- sorozatokat: 112-Az életmentőket több mint egymilliónyian nézték múlt kedden.

Az RTL Klub és a TV2 rongyosra játszott filmeket adagol újra meg újra. Mégis a Rendőrakadémia 2-re többen kapcsoltak, mint a Kutyám Jerry Leere.

Az m1 esti Híradója visszacsúszott egy pár helyet múlt héthez képest: 627 443-an tájékozódtak a hírműsorból.

 

Hol egy kreatív műsor?
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.