Budapest sem ússza meg a Szárnyas fejvadász folytatását

Harrison Ford és Ryan Gosling is jelen lesz a budapesti forgatáson.

Most mát úgy tűnik, nem ússzuk meg egy újabb filmtörténeti klasszikus „leporolását”: hivatalosan is bejelentették, a Szárnyas fejvadász 2. forgatási munkálatait júliusban kezdik. Mivel a film egy részét Budapesten forgatják majd Ridley Scott producer döntése nyomán, a nyáron elkezdhetjük a két főszereplő, Harrison Ford és Ryan Gosling feltűnéseit regisztrálni Budapesten.

A film cselekményéről szintre semmi sem szivárgott ki, a kritikus hangok szerint azért, mert Hampton Fancher és Michael Green forgatókönyve még nincs véglegesítve. Az biztos, hogy Deckard szerepében tér vissza Ford, és a cselekmény évtizedekkel az első rész után játszódik majd – remélhetően felelősséggel továbbgondolva az irodalmi alapanyagként használt Philip K. Dick univerzumot.

Gosling szerepe abszolút homályos, azt sem tudni, hogy fő-, illetve mellékszereplő lesz csak, de a mimikájából kiindulva remek replikáns lenne. Végül, de nem utolsósorban a film mellett szól, hogy a rendezői székben azért igen kvalitásos ember ül: a Sicariót és a Felperzselt földet jegyző Denis Villeneuve.

A Szárnyas fejvadász 2-nek még nincs kitűzött premierje, a Warner terjeszti majd az Egyesült Államokban, a világjogokat pedig a Sony szerezte meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.