Ne aggódjon, ha még nincs jegye a Red Hot Chili Peppers koncertre

A zenekar budapesti fellépésére egy óra alatt elfogytak a jegyek. Szerencsére másnap is adnak egy koncertet.

Csupán egy hete érkezett a hír, hogy ősszel a Budapest Sportarénába látogat a banda. A jegyeket csak ma reggel kezdték el árulni, de villámgyorsan, egy óra alatt elkapkodták őket. A jegy nélkül maradt, kétségbeesett rajongók azonnal megrohamozták az internetes fórumokat belépő után kutatva. Imájuk úgy látszik, meghallgattatott: szeptember másodikán ugyanis duplázik a zenekar. A jegyvásárlással azért valószínűleg most is érdemes sietni.

A magyarországi koncertszervező cég, a Live Nation vezetőjétől, Márkus Évától megtudtuk: a duplázáshoz szükség volt a szerencsére, illetve arra a lyukra, ami a zenekar Budapestről induló koncertkörútjának időrendjében csak itt jelentkezik, ugyanis következő koncertjük Prágában szeptember 4-én lesz, ezért be tudták vállalni a szeptember 2-ai ismétlést nálunk.

Előzetes opcióként már felmerült a lehetősége egy esetleges plusz koncertnek – ismerte el a koncertszerevző cég –, hiszen számítani lehetett az új album miatt is a fokozott érdeklődésre. Kilenc órakor kezdték árusítani a jegyeket, és tízkor a minden várakozáson felüli fogyást látva elkezdődött a konkrét tárgyalás az esetleges második koncertről, de akkor már nagyon komolyan. A gyors egyeztetések eredményeként kora délutánra eldőlt: a Budapesten legutóbb 1996-ban, a Kisstadionban koncertező Red Hot Chili Peppers a turnéját az elsöprő érdeklődés miatt duplázással indítja.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.