Moziélmény és összefogás a természetért

Szövetség a természettel: ez az üzenete az április 14-én a mozikba kerülő Évszakok című nagyszabású természetfilmnek, melyet a Vándormadarak alkotói, az Oscar-jelölt Jacques Perrin és Jacques Cluzaud rendeztek.

Jacques Perrin és Jacques Cluzaud, a hatalmas sikerű Vándormadarak alkotóinak új filmje, az Évszakok Európa élővilágának változását mutatja be az elmúlt húszezer évben, a jégkorszak végétől napjainkig. 40 millió dollárból készült, így ez a valaha forgatott legnagyobb költségvetésű természetfilm.

A fantasztikus látványvilágú és szívmelengető ismeretterjesztő alkotás igazi családi program, üzenete miatt pedig ajánlja a WWF Magyarország, a Magyar Természetjáró Szövetség, illetve a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület is.

Mozinet

A magyarországi forgalmazó, a Mozinet Kft. szeretné továbbvinni a film üzenetét, ezért hazánkban az Évszakok nézői szövetséget köthetnek a természettel: április 6–13. között országosan az alábbi hat, premier előtti, jótékonysági vetítésen természetvédelmi programokat támogathatnak a mozijegy árával. A különleges élmény része, hogy a vetítések előtt a támogatott programokat bemutató rövid előadást is meghallgathatnak a nézők.

Évszakok jótékonysági vetítések premier előtt:

Budapest, Puskin mozi: 2016.04.06, szerda, 18:00, A mozijegyvásárlással a nézők a Budakeszi Vadasparkot támogatják. A film előtt rövid előadást tart a Vadaspark szakértője a vadon élő és ember által gondozott állatokról.

Pécs, Apolló mozi: 2016.04.07, csütörtök, 16:00, A mozijegyvásárlással a nézők a WWF Ó-Dráva rekonstrukcióját támogatják. A film előtt a WWF beköszöntőjében megismerhetik a nézők a projektet, mely megőrzi számos ritka faj élőhelyét.

Szombathely, AGORA-Savaria mozi: 2016.04.07, csütörtök, 18:00, A mozijegyvásárlással a nézők a Kámoni Arborétumot támogatják. A film előtt az arborétum szakértője mesél a gyerekeknek szánt élményösvény kialakításáról.

Szeged, Belvárosi mozi: 2016.04.09, szombat, 14:00, A vetítéssel a nézők a WWF Tiszatarjáni programját támogatják. A film előtt a WWF beköszöntőjében megismerhetik a nézők a projektet, mely megőrzi számos faj természetes élőhelyét.

Kaposvár, Szivárvány Kultúrpalota: 2016.04.11, hétfő, 17:00, A nézők a Petesmalmi Vidraparkot támogatják. A film előtt a vidrapark szakértője mesél a park lakóiról és lakóhelyük fenntartásáról.

Debrecen, Apolló mozi: 2016.04.13, szerda, 17:45, A vetítéssel a nézők a WWF Tiszatarjáni programját támogatják. A film előtt a WWF beköszöntőjében megismerhetik a nézők a projektet, mely megőrzi számos faj természetes élőhelyét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.