Minden jegy elkelt Rihanna szigetes koncertjére

Elfogytak a napijegyek a Sziget nulladik napjára, augusztus 11-re. Aznap lép fel a nagyszínpad főműsoridejében Rihanna, napjaink könnyűzenei életének egyik legnagyobb sztárja.
Miután a Szigetre bérletet már hetek óta nem lehet kapni, a Rihanna-nap már teltházasnak számít, ami 55 ezer bérletest és 25 ezer napijegyest jelent, hozzájuk számolva a mintegy tízezernyi bent lévő dolgozót - közölte a Sziget Sajtóiroda csütörtökön az MTI-vel.

A barbadosi születésű Rihanna eddig tizennégy alkalommal vezette az amerikai Billboard listát, több mint 54 millió albumot adott el világszerte, kislemezekből pedig 210 milliót. Nyolc Grammyt és ugyanennyi American Music Awardot söpört be eddig, közösségi oldalait mintegy 100 millióan követik, dalait már több mint nyolcmilliárdszor játszották le a YouTube-on.

A szervezők úgy számolnak, hogy a többi nap is esélyes a teltházra, de azokra még napijegy kapható, bár nem sok. Idén augusztus 10-től 17-ig rendezik meg a Sziget fesztivált. A fő koncertet a nagyszínpadon az augusztus 10-i mínusz egyedik napon a Chemical Brothers, augusztus 12-én pénteken Manu Chao, szombaton a Muse, vasárnap David Guetta, hétfőn Sia adja, a zárónapon, augusztus 16-án kedden pedig Hardwell End Showja lesz a főműsoridőben. Emellett csaknem 1500 egyéb program várja a Szigetre látogatókat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.